Bobbeltje

Maandag, 11 oktober 1999
Vrouwenborsten zijn mooi. Mannenbierbuiken zijn lelijk.

Vrouwenborst Er zijn talloze kunstwerken met blote borsten (www.bodyscapes.com), maar kunst met bierbuiken is een stuk schaarser (www.google.com/...). Kennelijk appelleert zo'n "jarenlange investering" niet.

Een borst is mooi rond, lekker zacht en knuffelbaar. Maar een bierbuik heeft al die kwaliteiten ook. Wat maakt het verschil? Bierbuik

  • De mooie rondingen? Nee, een rondere bierbuik is juist lelijker dan een platter exemplaar.
  • Zachtheid? Nee, dat wint de bierbuik met gemak.
  • Knuffelfactor? Een bierbuik is een perfect knuffelkussen. Geen competitie.

En nee, de grootte maakt ook niet uit. Dan zou de grote bierbuik het makkelijk moeten winnen. Er is iets magisch aan de hand, een geheimzinnige sexuele aantrekkingskracht.

Om het raadsel compleet te maken zijn er ook mooie bolle buiken. Geen mooiere bolle buik dan die van een zwangere vrouw (.../400pregnantwoman.htm). Een mooi rond scherm met een rond knopje

Een mailtje van een zwangere adviseuze heeft me laatst het licht doen zien: Het schoonheidselement zit in een detail, een bobbeltje in plaats van een kuiltje. Bij hoogzwangere vrouwen steekt de navel eigenwijs naar buiten. Zo'n bobbelig Naveltje, dat maakt het verschil! Had een bierbuik maar een tepel. Tjonge wat zou zo'n ding dan woest aantrekkelijk zijn.

Voor een GUI Designer als ik valt er een les uit dit alles te trekken: Waren schermen maar zacht en rond, met een mooie ronde button erop. Zouden computers dan veel minder agressie opwekken (www.businessweek.com/...)?

Tot de volgende week!
Henk Jan Nootenboom